Referenser

Sohaila o RobinSohaila och Robin – Saltsjöbaden, maj 2015
TACK! Vilken fantastisk sång. Catherine gjorde vår vigsel till en varm, känslosam och personlig upplevelse! Vi träffades innan och Catherine ställde massa frågor, var intresserad och gav oss massa tips som fick oss att förstå att detta hade hon full koll på. Vi kunde släppa all oro inför hela ceremonin för vi visste att Catherine skulle göra så att vår vigsel blev stämningsfull, vacker och viktigast av allt, vi kände oss enormt trygga. Catherine sjöng ”Utan dina andetag” och ”Kärleksvisan”, sedan avslutade hon med vår utmarsch som var ”All of me” och hennes röst passade perfekt till alla tre!! Alla sångerna var med piano och fiol som ackompanjemang. Catherine lämnade inte ett öga torrt, du förgyllde vår vigsel något enormt och vi kan ge våra varmaste rekommendationer! Vi ser fram emot att du snart kan sjunga på fler tillställningar med oss!

 

Therese och Pontus – Stockholm, november 2013TessanoPontus
När vi planerade vårt bröllop så var det en sak som var självklar för oss – det var att Catherine skulle sjunga i kyrkan. Anledningen till att Catherine var det självklara valet var förstås hennes fantastiska röst men framförallt så var det för att hon är en person som gör att man känner sig så lugn och trygg. Vi kunde släppa all oro inför hela ceremonin i kyrkan för vi visste att Catherine skulle göra så att vår vigsel blev stämningsfull, personlig och vacker. Catherine sjöng ”Feels like home” och ”Av längtan till dig” och vi tycker att Catherines röst passade perfekt både till engelsk och svensk text. Nu såhär efter bröllopet så kan vi bara konstatera att vi är så nöjda med Catherines uppträdande och skulle vi få göra om ceremonin skulle vi välja likadant igen. Tusen tack Catherine!!

Anna och Magnus

 

Anna och Magnus – Gamla Stan, juni 2013
Catherine är enormt proffsig rakt igenom och dessutom enkel att samarbeta med. Hon var under hela förberedelseprocessen lyhörd och bidrog aktivt med idéer om vilka låtar och vilken typ av stämning vi ville förmedla. På bröllopsdagen överträffade Catherine våra högt ställda förväntningar. Hon sjöng ”Nothing else matters” och ”Värmlandsvisan”. När hon tog ton lämnades ingen oberörd och hennes klara stämma och varma känsla är ett av de starkaste minnena vi har från vigselakten. Vi kan varmt rekommendera Catherine!

 

Jennifer och Jennie o NilleNiclas – Dalarö, juni 2011
Catherines sång lyfte vår vigsel något enormt! Hennes närvaro är varm och trygg och det känns verkligen som att hon sjunger till en själv. Hon är bekväm i sitt framträdande på ett sätt som får en att njuta lite extra. Catherine har även sjungit på vår dotters dop och det var höjdpunkten under gudstjänsten 🙂 Det var omöjligt att hålla tårarna borta. På bröllopet sjöng Catherine ”You are the sunshine of my life” och ”Love is in the air” och på dopet sjöng hon ”Utan dina andetag” och ”För kärlekens skull”. Vi kan varmt rekommendera Catherine om ni vill ha en otroligt duktig sångerska som levererar bästa resultat både i sång och framträdande!

 

Caroline o Henrik

Caroline och Henrik – Gnesta, augusti 2007
Tänker på alla beslut vi behövde fatta inför vår stora dag, vårt bröllop! Hur ska inbjudningskorten se ut, vilka ska vi bjuda, klänning, dukning, fotograf, budget, lokal, ringar, kyrka, sång etc etc. De flesta val för oss var ganska svåra, men ett av dem var glasklart! Efter att ha hört Catherines röst visste vi båda direkt att vi ville att hon skulle sjunga under vår vigsel i kyrkan. Vi båda var så ofantligt nervösa när vi gick in i kyrkan och i början av vigseln. Men så fort det var dags för Catherine att börja sjunga  kände vi båda hur vi slappnade av och enbart njöt av stunden. Jag kommer fortfarande ihåg ögonblick under Catherines sång när jag  såg mig runtom i kyrkan, nära och kära satt och log med tårfyllda lyckliga ögon. Vi kan varmt rekommendera Catherine till ert bröllop eller dop, hon förgyllde verkligen vår dag!